Lirik Lagu Kere Mungga Bale – Didi Kempot | MP3 | Download | Terjemahan | Chord

download lagu didi kempot sri mulyani download lagu campursari yang liriknya biyen tau dodol sego kuing download lagu didi kempot nok sri mulyani saiki urepmu soyo mukti download lagu eleng eling kowe biyen download lagu eling eling biyen dodol sego kuceng download lagu eling eling koe bien dodol sego kucing download lagu eling eling koe mbiyen dodol sego kucing lirik lagu kere munggah bale dan artinya nok sri mulyanimp3 download dan Informasi tentang Lirik Lagu Kere Mungga Bale – Didi Kempot | MP3 | Download | Terjemahan | Chord masuk dalam katagori . Semuanya ada di Kepodia !.
loading...

Lirik Lagu Kere Mungga Bale – Didi Kempot dengan terjemahan nya [Jika lagu barat / selain Indonesia]

Kere Mungga Bale – Didi Kempot MP3 | Download Kere Mungga Bale – Didi Kempot | Terjemahan Lirik Lagu Kere Mungga Bale – Didi Kempot | Chord gitar Kere Mungga Bale – Didi Kempot


Lirik Lagu Didi Kempot – Kere Mungga Bale


Nok Sri Mulyani
Sak iki urepmu soyo mukti
Nyandang nganggo ora ngucewani
Mergo saiki wis dadi penyanyi

Nok Sri Mulyani
Gayamu jan koyo selebriti
Mulo saiki kowe wis lali
Karo aku sing dadekke penyanyi

Eling-eling
Kowe biyen dodol sego kering
Bareng saiki dadi wong kondang
Kowe njur lali karo kahanan

Eling-eling
Kowe biyen dodol sego kucing
Bareng saiki dadi wong gede
Kowe koyo kere munggah bale

Nok Sri MUlyani
Senadyan saiki kowe wis lali
Nanging tetep tak dongak ake
Mugo mugo ra bali dadi kere

reff :

Nok Sri Mulyani
Biyen omahmu ora mbejaji
Setan wae mlebu ora wani
Ning saiki wis apik koyo loji

loading...

Nok Sri Mulyani
Kowe saiki cidro ing janji
Janjimu biyen ra bakal lali
Karo aku sing dadekke penyanyi


Video Lagu Didi Kempot – Kere Mungga Bale


downloadaudio_button1
Disclaimer : Kami Tidak menyediakan Kere Mungga Bale – Didi Kempot Pada Server kami. Lirik lagu / video clip / Kord Gitar Kere Mungga Bale – Didi Kempot hanya sebatas review dan memudahkan sobat kepo untuk menghafalkan atau memainkan gitar untuk lagu Kere Mungga Bale dari Didi Kempot. Jika sobat Kepo adalah Fans Didi Kempot silahkan download mp3 Kere Mungga Bale – Didi Kempot secara legal disini atau gunakan i-ring Kere Mungga Bale / rbt Kere Mungga Bale / NSP Kere Mungga Bale agar idola sobat kepo lebih bersemangat menciptakan karya karya baru.

loading...
Akhir kata, Terimakasih karena sudah membaca Informasi tentang Lirik Lagu Kere Mungga Bale – Didi Kempot | MP3 | Download | Terjemahan | Chord . Kami Harap referensi kami prihal Lirik Lagu Kere Mungga Bale – Didi Kempot | MP3 | Download | Terjemahan | Chord ini dapat muaskan rasa kepo anda.
Thanks To : Yahoo | Google.com | Bing | Yandex | Google.com